کشته شدن داکتر تتسو ناکامورا، رييس موسسۀ خيريۀ جاپاني در ولايت ننگرهار، واکنش هاي گسترده يي را به دنبال داشته است.
رييس موسسۀ خيريۀ جاپاني با پنج تن از همکارانش امروز(چهارشنبه، 13 قوس) در يک حملۀ مسلحانه در ولايت ننگرهار کشته شدند.
نخست وزير جاپان، از شنيدن خبرکشته شدن داکتر ناکامورا «شوکه» شده است. او در پيامي گفت که داکتر تتسو ناکامورا به خاطر خدماتش در افغانستان بسيار مورد حرمت بود. ترور او انزجارآور است.
رييس جمهور غني به نمايندگي از دولت و مردم افغانستان، طي تماس تليفوني با سفير جاپان در افغانستان، به خاطر کشته شدن داکتر تتسو ناکامورا، مراتب تأثر و تاسف عميق خويش را اظهار نمود.
او با اشاره به فعاليت هاي داکتر تتسو ناکامورا در بخش هاي مديريت آب و انکشاف زراعت، گفت که حکومت به خاطر قدرداني و ستايش از خدمات داکتر ناکامورا، تابعيت افغانستان را به وي اعطا کرده است و مردم افغانستان خدمات او را هرگز فراموش نخواهند کرد.
اشرف غني با تأکيد بر اينکه دشمنان افغانستان از طريق چنين جنايات، ترور و وحشت هرگز نمي توانند عزم راسخ و اميدواري هموطنان و شرکاي بين المللي ما را بخاطر آبادي و ترقي کشور تضعيف نمايند، به مسئولين مربوطه جهت تشخيص و مجازات عاملين اين حملۀ تروريستي، هدايات لازم داد.
رييس اجرايي حکومت نيز در اعلاميه يي گفته است که موسسۀ خيريۀ جاپاني(پي ام سي) از سال ها بدين سو سرگرم کارهاي بشردوستانه و توسعه اي بوده و خدمات قابل توجه و اثرگذاري به مردم ولايت ننگرهار داشته است.
رييس اجرايي گفته است که داکتر تتسو ناکامورا از خدمت گزاران راستين مردم افغانستان بود. زندگي مرفه و آرام را در کشورش رها کرد و به کارهاي خيريه و توسعه اي در ولايت ننگرهار پرداخت. مرگ او يک حادثۀ غم انگيز براي همۀ مردم افغانستان بود.
به گفتۀ او، حمله به يک موسسۀ خيريۀ غيرنظامي، نشان مي دهد که تروريستان بزدل و جنايت کار، دشمن آباداني و عزت مردم افغانستان هستند و از هيچ برنامه يي براي آسيب رساندن به ساکنان اين خطه دريغ نمي ورزند.
هزاران تن از شهروندان افغانستان نيز در شبکه هاي اجتماعي به مرگ اين شهروند جاپاني در ننگرهار واکنش نشان داده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/11991
تگ ها: